HISTORIA

I augusti 2017 förvärvades Tryckaren av bröderna Johan & Martin Alm. Två bröder med historia i Ängelholm och har som mål att driva tryckeriet vidare i samma anda och med det lokala engagemang som funnits tidigare.

Tryckaren med egen produktion inom tryck drivs vidare med utveckling inom grafisk formgivning samt profilprodukter för att hjälpa våra kunder med allt från idé till färdigt resultat.

Bröderna har även integrerat Bestoff. ”Det bästa för kontoret” som ska fokusera på kontorsmaterial för att kunna bli en helhetsleverantör för kontoret till företag i närområdet. Läs mer om BestOff här.
 

Engelholms Typografiska hette företaget från början men kom snabbt att kallas endast ”Tryckaren” i folkmun bland Ängelholmarna. År 1906 startades Tryckaren upp i källaren på Storgatan 51 (där idag restaurang Telegrafen ligger) och försåg Ängelholms småföretagare och privatpersoner med trycksaker.
På senare år har företaget också haft stor framgång med att hjälpa sina kunder med layout och framtagning av original.
Idag sysselsätts 9 personer och engagemanget inom gruppen är stort. Alla medarbetare är beredda att vid kontakt hjälpa och bistå i de flesta situationer. För oss är kundrelationen viktig. Vi hjälper Dig planera Dina trycksaker och ser till att priset är lönsamt även för Dig.